De autokeuring is in België wettelijk verplicht vanaf dat de auto 4 jaar oud is of als de auto verkocht wordt. Voor onze vaste klanten voeren we zo’n 50 keuringen per maand uit. Wij begrijpen dat de autokeuring een belangrijk onderdeel is van het onderhoud van uw auto en dat het essentieel is om uw auto veilig en in overeenstemming met de Belgische wetgeving op de weg te houden. Zeker wanneer deze wetgeving regelmatig verandert!

Onze monteurs zijn volledig op de hoogte van de recentste Belgische keuringsnormen en zorgen ervoor dat uw voertuig aan alle vereisten voldoet. Of u nu uw auto voor de eerste keer moet laten keuren, of een herkeuring nodig heeft, wij staan voor u klaar om u te helpen. De prijzen vindt u hieronder:

KEURING PERIODIEK€135,-*
Afstellen van lichten, Naar de keuring gaan, Kosten keuring
KEURING VERKOOP€165,-*
Afstellen van lichten, Naar de keuring gaan voor verkoop, Kosten keuring
KEURING VERKOOP MET PICK-UP & DROP-OFF (REGIO LEUVEN): €195,-*
Afstellen van lichten, Transport heen & terug, Naar de keuring gaan voor verkoop, Kosten Keuring
KEURING VERKOOP PACK (MET NAZICHT KEURING)€235,-*
Nazicht voor keuring, Afstellen lichten, Transport heen & terug, Naar de keuring gaan voor verkoop, Kosten Keuring
*prijzen excl. BTW

Tijdens het nazicht zullen we uw auto grondig controleren op verschillende aspecten, waaronder remmen, verlichting, banden, spelingen op de rubbers, ophanging en meer. Eventuele problemen willen we snel identificeren en we communiceren voordien met u om ze op te lossen. Indien nodig zullen we aanbevelingen doen voor reparaties en vervangingen om ervoor te zorgen dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft.

We staan ook altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te helpen met alles wat u nodig heeft. 

Bij QCars hanteren we transparante en betaalbare prijzen, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten. We streven ernaar om uw autokeuring zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat u snel weer veilig de weg op kunt!

Vragen? Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of de chatfunctie

 +32 16/69.44.44
 info@qcarsgewelt.com

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul uw gebruikersnaam of e-mailadres in. U ontvangt dan een link waarmee u een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.