Onze deskundige monteurs hebben jarenlange ervaring in de diagnose en reparatie van auto’s van vele merken en modellen. Of het nu gaat om een klein probleem zoals een lekke band of een complex motorprobleem, wij zijn er om u te helpen.

Onze diensten omvatten een grondige diagnose van het probleem, waardoor we snel de oorzaak van het probleem kunnen vaststellen en een passende oplossing kunnen bieden.

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij snelle en efficiënte diensten aan. Bij Qcars zorgen wij ervoor dat uw auto zo snel mogelijk weer op de weg is. Bovendien bieden wij eerlijke en transparante prijzen, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel garagebedrijf voor diagnose en herstellingen, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Onze deskundige monteurs staan klaar om u te helpen.

  • Vervangen koppaking
  • Werken aan koppeling, vliegwiel
  • Vervanging van motoren
  • Werken aan cilinderkoppen
  • Vervangen van versnellingsbakken
  • Distributieriemen vervangen
  • Plaatsen van nieuwe turbo, werken aan EGR
  • Reparatie van ophangingen

Veel voorkomende problemen:
Problemen met de accu: de accu is een belangrijk onderdeel van de auto en kan na verloop van tijd versleten zijn of niet goed onderhouden worden, wat kan leiden tot startproblemen en andere problemen.

Problemen met de remmen: remmen zijn cruciaal voor de veiligheid van de auto en kunnen versleten of beschadigd raken na verloop van tijd. Dit kan leiden tot verlies van remvermogen en andere gevaarlijke situaties op de weg.

Problemen met de banden: banden zijn een ander belangrijk onderdeel van de auto en kunnen beschadigd raken, versleten zijn of niet goed uitgelijnd zijn, wat kan leiden tot slechte wegligging en gevaarlijke situaties op de weg.

Motorproblemen: de motor is het hart van de auto en kan allerlei problemen hebben, zoals verbrande kleppen, oververhitting, slechte prestaties en meer.

Problemen met de transmissie: de transmissie is verantwoordelijk voor het overbrengen van vermogen van de motor naar de wielen en kan na verloop van tijd slijten of beschadigd raken, wat kan leiden tot schokkerig rijgedrag en andere problemen.

Elektrische problemen: moderne auto’s hebben veel elektronische systemen en sensoren die kunnen falen en storingen kunnen veroorzaken, waaronder problemen met de verlichting, airconditioning en meer.

Voor diagnoses en herstellingen willen we in de werkplaats eerst achterhalen wat het probleem is.
Daarom vragen we u een korte omschrijving van het probleem. U krijgt van ons binnen de 24u antwoord voor een afspraak.

Vragen? Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of de chatfunctie

📞 +32 16/69.44.44
✉ info@qcarsgewelt.com

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul uw gebruikersnaam of e-mailadres in. U ontvangt dan een link waarmee u een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.