Onze bandenservice omvat alles, zijn uw banden aan vervanging toe, omwille van slijtage of schade? Wij helpen u graag verder!

We bieden een breed scala aan bandenmerken en -maten voor alle soorten voertuigen, zowel voor zomerbanden als voor winterbanden. Voor de keuring, en voor uw veiligheid is het kiezen van de juiste bandenmaat zeer belangrijk. Onze deskundige monteurs helpen u dan ook graag bij het kiezen en zetten van de juiste banden voor uw voertuig. Wij voorzien zowel het uitbalanceren als de montage voor een soepele en veilige rit. Wij voorzien voor u:

  • De juiste bandenmaat voor uw wagen
  • Plaatsing van de banden
  • Uitbalancering na plaatsing
  • Opslag van uw zomer- en winterbanden

Maar we doen meer dan alleen banden. Ook voor remmenservice kan u bij ons terecht, we hebben een uitgebreid aanbod van types remblokken en -schijven voor uw wagen optimaal veilig te kunnen laten remmen.

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom bieden wij een snelle en efficiënte service. Maak eenvoudig een afspraak via onze website of bel ons en wij zorgen ervoor dat uw voertuig snel en professioneel wordt gerepareerd. Kies voor onze garage en u kunt vertrouwen op de beste service en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw banden- en rem behoeften.

Qcars Gewelt is een multi merken garage gespecialiseerd in onderhoud, herstellingen en keuringen en is gelegen te Wingepark 1, Rotselaar op 10km van Leuven en tevens zeer dicht bij Holsbeek.

Vragen? Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of de chatfunctie

 +32 16/69.44.44
 info@qcarsgewelt.com

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul uw gebruikersnaam of e-mailadres in. U ontvangt dan een link waarmee u een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.